Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Kær Halvø landsbylaug tilmelder sig Generation X

På lige fod med Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug, har Kær halvø landsbylaug som det ene af flere Landsbylaug meldt sig til Sønderborg Kommunes Landdistrikts initiativ, som hedder Generation X (kryds).
Traditionelle foreningsaktiviteter er ofte aldersopdelte. På landet er befolkningssammensætningen ofte noget spredt og i sagens natur er der ikke er så mange af hver årgang. Derfor kan det blive problemer med at skabe opbakning til fritidslivet.
Generation X er en nytænkning af samværet, hvor initiativer på tværs af generationer skabes og udvikles til gavn for den lokale befolkning.
Der er informationsmøde på torsdag den 4. marts kl. 16.30 på Sønderborg Kommune. Hvis nogen har mod på at høre nærmere så tilmeld jer på webmaster@kaerhalvo.dk senest tirsdag den 2.3.
Fra hvert aktivt laug skal der stille en håndfuld til et spændende seminar på det skønne Sandbjerg Slot. Det foregår fredag den 23. 4. og lørdag den 24.4. med overnatning. Derfor søger Kær Halvø Landsbylaug med lys og lygte efter nogle interesserede repræsentanter fra laugets området. Aldersgruppen skal gerne være spredt – og unge mennesker er altid en mangelvare, hvorfor der især opfordres til at melde sig. Tilmelding på webmaster@kaerhalvo.dk

Del på Facebook