Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Affaldsindsamling 2020

Hej alle naturelskere

Nu nærmer vi os den dato, hvor bestyrelsen havde forestillet sig , at rigtig mange af os skulle fejre forårets komme – bl.a. ved at  gennemføre den årlige indsamling af affald. Det kan desværre ikke lade sig gøre at stable et arrangement sammen, noget vi ellers har skabt en tradition for. Så pølserne må vente, til vi igen må samles , men det betyder ikke, at vi ikke kan samle affaldet op, når vi støder på det i naturen.

Hvis man har lyst kan man henvende sig til Poul Madsen på Tombølgårdsvej 2. Poul ligger inde med en masse opsamlingstænger, som han hjertens gerne vil låne ud til de af jer, der vil samle affald op på jeres mange gåture i vores dejlige natur. Så man behøver ikke at ærge sig over at den officielle indsamlingsdag er blevet skubbet – vi kan stadig gøre en forskel!

Lad os nu se, det kan være, at vi kan finde en ny dato, hvor vi, i fælleskab, kan gennemføre arrangementet. På Danmarks Naturfredningsforenings hjemmeside kan man se, at den årlige fælles indsamlingsdag er flyttet til lørdag den 19. september pga coronakrisen. se: https://www.dn.dk/nyheder/affaldsindsamlingen-udsat-til-efteraret-men-vi-samler-allerede-nu/  her kan man også se, at man allerede nu kan registrere indsamlet affald.

Bestyrelsen vil godt benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god sommer og pas så rigtig godt på jer selv og på hinanden.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Del på Facebook