Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Bestyrelsen har modtaget et tilbud Kær- halvø

 Er der nogen der syntes dette tillbud er spændende og vil være motor for det
 
Skal dog siges jeg ikke er formand ,men vil gerne stille min garage på Kær Bygade  59 til rådighed når det bliver varmere
 
 
Hej Jørgen.
  
 Jeg skriver til dig, da jeg kan se at du er formand for Jeres Landsbylaug, jeg er blevet inspireret af et lignende arrangement i Elstrup Bylaug.
  
 Mit navn er Heidi Christensen og kommer fra Elstrup. Er uddannet sygeplejerske og arbejder på Sønderborg sygehus. I min fritid er jeg meget arrangeret i aktiviteter i Elstrup by samt med planlægning af diverse arrangementer endvidere er jeg også Tupperware konsulent.
  
 Jeg har prøvet at koble min uddannelsesmæssige baggrund sammen med Tupperware og ud fra det er følgende tema opstået: SUNDMADLAVNING – NEMT OG HURTIGT OG MERE FRITID…
 Jeg vil fortælle og demonstrer hvordan vi i en travl hverdag kan gøre madlavning nemmere og samtidig sundt, alt imens vi kan ordne de praktiske gøremål eller slappe af efter en hektisk arbejdsdag mens aftensmaden laves. Jeg vil lave forskellige madretter som der kan smages på og medbringe et udpluk af forskellige madopskrifter. Jeg vil fremvise forskellige Tupperware produkter og med mulighed for at man selv kan afprøve dem i praksis. 
 
 Dette er et gratis arrangement for alle byens borger, og Sundhed og Tupperware er ikke kun for kvinder, men mænd og børn er også meget velkommen og jeg vil gøre mit til at alle vil blive hørt. Det eneste der kræves fra Jeres side er, et sted hvor der er plads til afholdelse af arrangement med mulighed for tilslutning af mikroovn, informerer byens borgere  og tage imod tilmeldinger. (Jeg er gerne behjælpelig med at lave et udkast til en invitation)
 
 Har I spørgsmål eller har det vakt Jeres interesse, må I meget gerne kontakte mig på mail eller tlf., så vi kan aftale nærmere.
  
 Med Venlig Hilsen
  
 Heidi Christensen
 Elstrup
 tlf.: 28 44 94 11 / mail: heidi_chrisensen66@hotmail.com
Del på Facebook