Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Blomsterpiger m/k søges

Hej til alle beboere på Kær Halvø

Bestyrelsen håber at I alle har nydt den helt enestående sommer vi har haft her i år – eller at I i det mindste er kommet igennem den uden alt for mange solskader 🙂

Nu nærmer den mørke tid sig, og vi skal til at tænke på, hvordan vi gerne vil have at vores skønne halvø skal tage sig ud, når foråret banker på.

Derfor efterlyser bestyrelsen nogle ildsjæle, der vil løfte opgaven med at sætte forårsløg langs med vores lokale veje. Det er allered sat en del som pynter  og glæder dem af os, der er vilde med at gå ture og nyde smukke blomster og skøn natur.

Hvis det er noget for dig, så giv lyd fra dig, og henvend dig til en fra bestyrelsen. Så skal vi nok kontakte Kristian Nordstrøm, der er tovholder på tilbuddet om blomsterløg; han skriver:

”Kære Landsbylaug

Vi gentager hermed tilbuddet om løg til jer. Der er udvalgt 6 forskellige typer af påskeliljer, 3 Crocus og 2 slags tulipaner. Påskeliljer og tulipaner er cirka 40 cm. Høje og fuldt hårdføre. ”

 Sådan indleder Kristian Nordstrøm sin hilsen til alle landsbylaug. Alle forbipasserende kan se resultatet af anstrengelser med at putte dem i jorden, når forårsblomsterne står i flor. Derfor bliver det igen mulig at bestille gratis forårsløg.

Prøv at se hvordan man tidligere har håndteret løgene i bl.a. Svenstrup og Stolbro

https://sonderborgkommune.dk/aktuelt/arkiv/nu-blomstrer-landsbyerne-op-og-boldbanerne-faar-nyt-liv

Del på Facebook