Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Borgermøde angående det centrale rensningsanlæg

Bestyrelsen deltog i onsdagens møde angående planerne om et centralt rensningsanlæg på Vestermark på Kær halvø. Bestyrelsen var af den opfattelse at samtlige interesserede og i hvert fald beboerne på Kær Bygade, var blevet inviteret. Stor var derfor vores overraskelse, da det viste sig, at det kun var et beskedent udvalg af beboerne fra Kær Bygade, der var inviteret.

Det må siges at være en fejl. På mødet var der en række deltagere, der heller ikke var inviteret, men som selv havde fundet ud af at gå ind og reservere plads.

Beslutningen om kun at invitere en lille del var truffet ud fra en opfattelse, at det kun er en mindre del af Sønderborg, der er interesseret, og det måtte man så fra kommunalt niveau erkende var en fejl. Derfor blev der på mødet lovet, at kommunen vil indkalde til et tilsvarende møde. En dato blev ikke aftalt, men umiddelbart ville kommunen afholde mødet inden for relativ kort tid. Der var også forslag om at skyde mødet til efter sommerferien, men det var ikke alle interesseret i – så udskyder man også hele processen.
Bestyrelsen vil derfor opfordre til, at man hver især holder øje med de lokale medier eller følger med på kommunens hjemmeside hvor kommende borgermøder annonceres. https://sonderborg.dk/temaer/borgermoeder/
Også Jyske var til stede på mødet, hvor der sagtens kunne have været flere – også uden at udfordrer Corona-restriktionerne. https://jv.dk/artikel/vrede-borgere-fik-pr%C3%A6senteret-renseanl%C3%A6g-til-300-mio 
Venlig hilsen og  god sommer
Bestyrelsen
Del på Facebook