Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Buslinje 110 på Kær Halvø

Vi har lige haft generalforsamling i Kærhalvø landsbylaug, her var det et stort ønske at få afgangstiderne på standerne ved holdepladser, er det mulighed for det. Vi sagde at de kunne finde tiderne på www.kaerhalvo.dk, Men de rendte ikke rundt med computer

Med venlig hilsen formand Jørgen Wilkenskjeldt.

Jeg beklager hvis du ikke har fået noget svar, eller bekræftelse, på denne henvendelse tidligere. Jeg har videresendt den til vores stoppestedsmand, men jeg ved ikke om han har haft tid til at undersøge det. Jeg følger op på det én af de nærmeste dage og så får du et svar fra mig.

Med venlig hilsen

Jytte Brink
Driftsassistent
Kvalitet og kundeservice

Sydtrafik, Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, Telefon 7660 8600

Del på Facebook