Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Forårsblomster

På den nyligt afholdte generalforsamling blev der bl.a. talt om de glæder, vi alle får, når de nedgravede forårsløg udvikler sig og bliver til smukke påskeliljer i forskellige variationer.

Lige nu har vi alle muligheder for at nyde synet, og i bestyrelsen er vi enige om, at der sagtens kan være plads til endnu flere af de smukke blomster på vores veje og stier.

På generalforsamlingen blev der efterlyst evt. interesserede til at indgå i en arbejdsgruppe, der bl.a. vil påtage sig opgaven med at lægge endnu flere løg, når kommunen til efteråret tilbyder landsbylaugene gratis løg. Samtidig tilbød foreningen Vedvarende energi Sønderborg, at interesserede kan benytte “Domen” til at drive blomster og grøntsager til brug i egne haver eller blot som et fælles drivhus, hvor mulighederne for stordrift virkelig er til stede.

Så lad nu være med at holde jer tilbage – henvend jer til bestyrelsen, så skal vi nok organisere en gruppe.

Vi har faktisk tidligere efterlyst beboere her på siden til forskellige aktiviteter, og det er nok lidt skuffende, at vi ikke rigtig får tilbagemeldinger – husk at en forening lever lidt som et drivhus – uden tilførsel af næring og væske dør engagementet, og lige pludselig er der ingen forening!

 

Del på Facebook