Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Forårsrengøring  på Kær Halvø.

INVITATION TIL  SAMVÆR der også giver mening!

Kær halvøs landsbylaug afholder igen i år Forårsrengøring  på Kær Halvø.

Så er der igen mulighed for at investere i frisk luft, rene omgivelser og gode bekendtskaber!

Landsbylauget har i samarbejde med bl.a. Sønderborgs landdistriktskoordinator arrangeret en dag, hvor vi alle har mulighed for at hjælpe til med at holde vores smukke halvø ren og pæn. Sidste år var en stor succes. Vi delte os op i en række hold, som med kritiske miner inspicerede vejstrækninger, grøfter, skovbryn og øvrige områder, for at finde og fjerne uvedkomne fremmedlegemer i vores skønne natur.

Søndag den 22. april er dagen, hvor de, der har lyst, mødes i gæstfrie omgivelser på Honninghul 3, hvor Henriette og Michael byder velkommen. Tidspunktet er kl. 10, og der startes ud med rundstykke og kaffe/the, inden vi begiver os ud på årets måske vigtigste mission. Alle er velkomne, tag blot børn, ældre og kæledyr med –  blot I husker høm-høm-poser (…til hundene).

Efter et par timer samles vi igen, ved udgangspunktet og denne gang trakteres der med drikkevare og lækre pølser – jov, jov! Vej & Park samt Sønderborg Forsyning har bevilget drikkevare, pølser, tænger, affaldssække m.v., og de sørger for at afhente det indsamlede skrald.

Snyd ikke dig selv for denne mulighed for at lære nye naboer at kende og tag imod nogle hyggelige timer i godt selskab.

Af hensyn til traktementet vil det være en god idé at tilmelde sig til arrangementets vært  Henriette Frölich,  eller tovholderen på projektet Poul Madsen, der også er kasserer i bestyrelsen.

Tlf.Nr.: 23 93 83 10 eller mail:  Henriettefroelich@gmail.com

Tlf.Nr.: 22 64 13 39 eller mail: pom@outlook.dk

Skulle du glemme at melde dig til, så mød bare op alligevel, der er helt sikkert plads til dig også!

 

 

Vel mødt!!

 

Mvh Bestyrelsen

 

 

 

Del på Facebook