Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Hunde skal holdes i snor på Kær Vestermark

Plan for Kær Vestermark skal gabe over mange interesser

Sønderborg Kommune har sendt helhedsplanen for et nyt fritidsområde på Kær Vestermark i høring, som forleden blev kickstartet med et borgermøde. Blandt andet var løse hunde et emne.
Ansvarlig Inge Olsen
Printervenlig version
Opdateret 02.07.2015
Der er borgere som ønsker, at Kær Vestermark skal lades helt urørt af hensyn til fugleliv og natur, og der er borgere, som gerne ser, at der kommer en bane til paintball-kampe.

Ønskerne spænder vidt for Sønderborg Kommunes nye fritidsområde – det tidligere militære øvelsesterræn, som ligger lige nord for byen med en udstrækning der svarer til 300 fodboldbaner.

Sønderborg Kommune har sendt en helhedsplan i høring indtil 9. september. Planen skal være ramme om, hvordan området skal udvikles på længere sigt, og hvilke aktiviteter der kan være.

Forleden havde kommunen inviteret til borgermøde om planen, og cirka 80 borgere, heraf en del byrådsmedlemmer, mødte frem i laden på Møllestedgård, som er en af de bygninger, der findes på arealet.

– Hvis man har et område, som man synes skal skånes, så skal der ikke være aktiviteter, fremførte et medlem af Dansk Ornitologisk Forening, som synes, at udkastet til helhedsplanen handler alt for lidt om naturen og fuglene.

Andre fremmødte repræsenterede jagtforeningen og de forskellige brugere af skydebaneanlægget, som findes på Kær Vestermark.

Hunde skal holdes i snor!

.LÆS MERE PÅ kommunens hjemmeside

link findes her på siden

Del på Facebook