Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Jule- og nytårshilsen

 

 

Hej til alle jer beboere herude på vores smukke halvø.

 

 

Bestyrelsen vil gerne ønske jer alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår!

Året har desværre været domineret af Covid 19 virussen, og den har ikke levnet plads til mange andre aktiviteter. Bestyrelsen endte med at aflyse vores generalforsamling, og den traditionelle indsamling af skrald blev heller ikke gennemført. En lang række af de aktiviteter, som vi normalt deltager i, blev enten aflyst eller foregik vha nye kommunikationsformer som f.eks.  webinarer/webkonferencer o.lign.

Nu håber vi så, at 2021 bliver anderledes åben over for mere fysisk samkvem, og at det igen kan lade sig gøre, at samles både til møder, men også til større sociale arrangementer. Vi forventer at vi skal tage stilling til et udspil fra kommunen angående det centrale rensningsanlæg, som har ligget underdrejet i miljøministeriet i nogen tid. Bestyrelsen har hørt fra Sønderborg Forsyning, og de forventer, at ventetiden er ovre, og at de vil præsenterer det endelige forslag i løbet af foråret. Idéoplægget skal så i følge planen ud i en høringsfase.

Senest har vi så erfaret, at Sønderborg Kraftvarme I/S er med på den liste, som KL har udarbejdet over de 10 værker, der skal lukke senest i 2030. Det kan så være, at det vil give planlæggerne fra Sønderborg Forsyning noget mere at tænke på, inden de fremlæger deres endelige forslag. Indtil nu har et af argumenterne, for placeringen på Kær halvø, været, at det gav god mening i forhold til afbrænding af de store mængder af slam, som et rensningsanlæg bl.a. også producerer.

Nu må vi se, men der er ingen tvivl om, at 2021 kommer til at byde på en række spændende udfordringer, som bestyrelsen håber, at I vil være med til at træffe beslutninger om.

Husk også at høringsperioden for Lokalplan Erhvervsområde Sønderborg Nord, 10276426 Forslag – er forlænget indtil 22-01-2021. Det betyder at I stadig kan give jeres mening til kende på  siden https://sonderborg.viewer.dkplan.niras.dk/plan/2#/lokalplanid/800 Øverst oppe i højre side markeret med orange er det muligt at oprette og indsende en kommentar til forslaget.

Nu håber bestyrelsen, at I alle passer godt på hinanden og husk på, at om ikke alt for længe bliver det muligt at få vaccinationen, der åbner op for et normalt liv engang i 2021!

 

Godt nytår !

 

 

Del på Facebook