Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Kræmmermarked på Kær Halvø

Fonden KærBo afholder d. 01. 09. 2013 kl. 10.00 til 20.00 en støttefest til fordel for ”Kærbo for Afrika”.

KærBo for Afrika er først og fremmest et udviklings-projekt. Men et unikt et af slagsen – sagen er nemlig den, at udviklingen i høj grad går begge veje. Initiativetet udspringer nemlig af overvejelser om, hvad det er, der gør mennesker glade – og for os på KærBo er det tydeligt, at det er dét at hjælpe andre og bidrage til andres glæde, som giver en rigtig god følelse. Derfor er det at lave udviklingsarbejde i den tredjeverden tillige et udviklingsprojekt for beboerne på Kærbo. Derfor er der tale om et udviklingsprojekt der går begge veje.

Den 1. september afholder Kærbo en støttefest, hvor vi indsamler penge til at få startet udviklingsprojekterne op i Ghana, nærmere på øen Attiteti Plantation i Volta River. Her vil KærBo først og fremmest uddele indsamlet tøj, sko og lejetøj. Derudover har vi større projekter såsom uddeling af skolemateriale, byning af skolebåd og etablering, forbedring og udbygning af brønde – det er alle disse elementer vi indsamle penge til ved vores Støttefest.

Ved festen deltager forskellige musikkere – kendte, lokale og up and comming, dansende og der er karrusel, tombola og fiskedam for børn og spillefugle. Entréen er gratis, KærBo griller pølser, sælger kage og kaffe som sælges til pæne priser – alle indtægter går til KærBo for Afrika-projektet. Det samme gælder indtægter på det loppemarked som finder sted.

Skulle nogen have lyst er de velkomne til at sætte en loppebod på på vores mark fra kl. 08.00 søndag morgen. Medbring selv bord og evt. pavillon. Se mere i vedlagte information: Information om kræmmermarked

Del på Facebook