Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Natbus

Som landsbyernes repræsentant i transportrådet for i lige dette fra kommunens hjemmeside

Det er sommer, det er sol – og måske er det fredag eller lørdag. I givet fald kan du roligt tage dig et par kolde fadøl eller farverige sommer-drinks i byen uden at tænke på at skulle køre bilen hjem.
Ansvarlig Tina Aagaard Mørkeberg
Printervenlig version
Opdateret 20.07.2015
Sydtrafik har nemlig, i samarbejde med Sønderborg Kommune, etableret et natbus-tilbud alle nætter efter fredage og lørdage. Busserne kører fra Sønderborg Busstation kl. 03 og 05 på ruterne 811 og 814.

De eneste nætter, busserne ikke kører, er nætter, som visse år falder sammen med juleaftensdag, juledag, nytårsaftensdag og nytårsdag. Der køres således også fx natten efter langfredag og bededag.

Ruterne 811 og 814 går fra busstationen i Sønderborg til hhv. Als/Kegnæs og til Broager/Sundeved/Gråsten.

Er man ikke festabe med hang til løjer til den lyse morgen, er der fra 2. juli etableret en afgang kl. 23.30 på rute 223 til både Nordborg via Augustenborg/Guderup og til Gråsten via Broager.

På alle de nævnte aften- og natbusafgange skal der betales natbustakst. Har man i forvejen et periodekort eller ungdomskort, skal man dog kun betale 22 kr., uanset om du skal til det første eller sidste stop på ruten.

Se evt. ruterne på www.sydtrafik.dk under køreplaner > Sønderborg Kommune

VisFeedback

Del på Facebook