Lær de nye trends omkring nordiske råvarer
Bæredygtig mad, klimavenlig mad, nordisk mad og brugen af lokale råvarer er i disse år et meget “hot”
emne i København, men hvorfor ikke også tænke på det der hvor råvarerne er?
Det nordiske køkken forener smag med moderne viden om sundhed og velvære, så mød op og få
inspiration til, hvordan vi får de nordiske / danske råvarer ind i hverdagsmaden. Vi ser lidt på principperne
i Ny Nordisk Hverdagsmad og tilbereder herefter en række retter af årstidens nordiske / danske
råvarer. Vi slutter aftenen af med at nyde retterne sammen.
Kurset er en fortsættelse af kurserne afholdt i foråret.
Hold 132-452
Onsdag den 25. september 2013, kl. 17:00-22:00
Skyttehuset, Skovhuse 11, 6400 Sønderborg
v/ Conny M. Brock
Materialepris på ca. 100 kr. afregnes med underviser.
Det er meningen at man medbringer råvarer fra egen have, eller egen produktion i øvrigt. Så man bedes
kontakte underviser Conny M. Brock senest 14 dage før kursusafholdelse og det vil blive taget med i
planlægningen af kurset. Du kan træffe Conny på telefon 4074 8365
Kurset foregår udendørs ved grill.
TILMELDING OG INFORMATION
Læs mere og tilmeld dig kurset på
www.aofsyd.dk eller på telefon 7442 7220