Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Nytårshilsen

Hej til alle beboere herude på Kær halvø

Ja – så er der gået endnu et år og bestyrelsen vil godt ønske alle herude et godt og lykkebringende nytår!

Året, der netop er afsluttet, bragte ikke de store begivenheder med sig. Generelt har det været et stille år uden de store overskrifter – men lidt er der dog sket.

I juni var der præmiere på på Kær Vestermark som koncertsted. Bon Jovi optrådte på en vejrmæssig set særdeles blandet dag. Det meste af dagen stod regnen ned, men da det amerikanske rockband begyndte at spille, klarede det op og blev opholdsvejr. Vi fik set hvad vi kunne forvente os rent trafikalt og det forløb ikke uden en række udfordringer. Vi kan håbe på, at arrangørerne har fået nogle brugbare erfaringer, og har lært noget til evt. kommende arrangementer.

I maj åbnede Jem og fix deres nye afdeling på Ingolf Nielsens vej. Det gav også kødannelser. Det bliver nok ikke den sidste virksomhed, der åbner der. Allerede nu er der reserveret arealer til kommende erhvervsvirksomhedder, og noget tyder på, at området er ved at blive attraktivt at etablerer sig på.

I forhold til planerne om det centrale rensningsanlæg er der ikke sket det store. Der er tilsyneladende problemer med at få godkendt udledningstilladelsen. Vi har henvendt os til kommunens afdeling for Teknik og Miljø og afventer stadig et svar på vores spørgsmål angående udviklingen i projektet.

Vi forventer at afholde generalforsamling sidst i marts. Vi sender indkaldelsen ud i starten af februar.

I forhold til den årlige indsamling af skrald forventer vi, at vi afholder arrangementet samtidig med den af Danmarks Naturfredningsforenings offentliggjorte dato for den nationale indsamling – nemlig den 26. april 2020. Den endelige dato plejer vi at beslutte på generalforsamlingen.

Godt nytår!

Del på Facebook