Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Seneste nyt i forhold til generalforsamlingen d. 22. marts 2018

Det er lykkedes bestyrelsen at få et tilsagn fra Sønderborg Forsyning A/S om et informationsmøde i forbindelse med landsbylaugets generalforsamling d. 22. marts.

Lars H. Jensen, projektleder i Sønderborg Spildevandsforsyning A/S og Mark Mathiesen kommer kl. 19:00. Mark repræsentere det rådgivende ingeniørfirma Envidan. Envidan er forsyningens samarbejdspartner på det nye renseanlæg og de har været med hele vejen.

Lars og Mark vil fortælle om baggrunden for den foreslåede placering og de konsekvenser, det, i givet fald, vil have for Vestermark og beboerne herude.

Så hvis du er interesseret i at få indsigt i de planer, som kommunen har i forhold til et centralt rensningsanlæg, så mød op og deltag i denne informationsaften. Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål, men der er ikke tale om et egentligt skemalagt formøde i forbindelse med den kommende 8 ugers høringsperiode.

Info-mødet betyder samtidig, at vi bliver nød til at skubbe opstarten af generalforsamlingen, så vi formentlig først starter kl. 20.

På bestyrelsens vegne

Kenni

Del på Facebook