Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Teatergave til Kær halvø

Har modtaget følgende mail .Er der nogen der vil arbejde med det

Så kontakt jorgen_wilkenskjeldt@hotmail.com 

Kære landsbylaug

 

I har mulighed for at  modtaget nedenstående gave i år 2017; en gratis børneteater-forestillinger! Ved sidste møde på Landsbyforum talte vi om, at hvis der var mindst 1 landsby i hver af de gamle kommuner, der bød ind på en forestilling, kunne vi skabe bredden i arrangementerne. De landsbyer, hvor der findes en aktiv teaterforening (f.eks. Holm, Adsbøl eller Asserballe) vil det være oplagt at modtage gaven.

 

Jeg håber, I melder ind til Hanna fra Eventsekretariatet inden den 20. juni, hvorefter hun inviterer til orienteringsmøde for de interesserede. Grib chancen!!!

 

Hilsen

Connie

 

———–

 

Gave til landsbyerne:

 

Vi er I Sønderborg Kommune værtsby for den store børneteaterfestival ”Aprilfestivalen 2017”. Sønderborg Kommune vil i hele uge 17 2017 emme af gratis professional børneteater til glæde for alle borgerne i Sønderborg Kommune – derfor denne henvendelse til jer.

 

Mandag til torsdag i uge 17 kl. 17 og kl. 19 vil der tilbydes ca. 25-30 forestillinger heraf en andel internationale gæstespil rundt i Kommunen. Vi søger derfor en venue hos jer, som vil være egent til dette.

De 17-19 forestillinger der skal være rundt i Kommunen, er kun en lille det af alt det børneteater, der skal foregå i løbet af uge 17. I kan læse meget mere om det i vedhæftede dokument.

 

Jeg vil gerne byde på en kop kaffe og lidt kage på Alsion, så jeg kan fortælle jer meget mere om denne teatergave. Vi håber meget på, at vi kan få en forestilling ud til hver af de gamle kommuner.

 

Vi ser det i Kommunen som en stor gave, at vi kan få lov til at tilbyde kommunens borger gratis teater i ikke mindre end en hel uge. Vi håber derfor på jeres deltagelse, så vi kan få det ud i hele Kommunen.

 

Jeg ser frem til at høre fra jer.  

Del på Facebook