Spring til indhold

Velkommen til Kær Halvø

Kærhalvø's Landsbylaug

Weekenden d. 10. & 11. september på Kær Halvø

I weekenden d. 10. og 11. september er der rig mulighed for at gøre et kup på Kær Halvø, samt lære om Kær Halvø’s historie i museet.

Borgerforeningen i Sønderborg afholder deres halvårlige loppemarked i Skyttehuset, Skovhuse nr. 11, og samtidig afholder Kvindekrisecenteret i Sønderborg også loppemarked på Rønhavegård.

Borgerforeningens loppemarked er åbent fra 10-16 begge dage, og Kvindekrisecenterets loppemarked på Rønhavegård holder åbent lørdag 10-16 og søndag 10-15. Museet på Rønhavegård holder åbent begge dage fra 10-16.

Kvindekrisecenteret har indsamlet rigtig mange fine effekter til salg, som blot mangler venter på at få ny ejermand, der samtidig støtter deres gode arbejde.

I Skyttehuse er der igen et væld af lopper, blande andet, et antal Fjernsyn, computere og musikanlæg, samt diverse flotte møbler, både nyere men også velholdte ældre, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.
Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj, kondicykler, lamper, flotte billeder/malerier og meget mere, så kom og gør en god handel.
Grillen er tændt, så der kan købes Ringridere med brød, og øl eller vand og for dem der er til kaffe og hjemmebagt kage kan vi også klare det.

Så læg weekendturen ud forbi på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere – og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset blive mulighed for at parkere sin bil.

Del på Facebook